ΕΛΛ Καλώς ήρθατε στο toFournaki.gr!
Το καλάθι σας είναι άδειο

Τηλ παραγγελίες (09:00-17:00)
210 97 53 162

  • ITEM_NAME

    ITEM_PRICE / κιλό
  • Χοιρινό κότσι με δαμάσκηνα και βερίκοκα
    • Articles_show_img_2989-2-682x1024

    Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 13:12:14

    Ο γλυκόξινος συνδυασμός που θα σας ξετρελάνει..

    Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά (30 λεπτά μαρινάρισμα)
    Χρόνος ψησίματος: 2 ώρες
    Για 4 άτομα

    ΥΛΙΚΑ:
    4 χοιρινά κότσια
    250γρ. δαμάσκηνα ξερά
    250γρ. βερίκοκα ξερά
    8 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού με γεύση σύκο
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    λίγο ελαιόλαδο

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
    Βάζετε τα κότσια σε ένα μεγάλο μπολ τα αλατοπιπερώνετε και τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο και την κρέμα βαλσαμικού με γεύση σύκο.
    Αφήνετε τα κότσια για μισή ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν.
    Κόβετε 4 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο και τοποθετείτε από ένα κότσι στο καθένα. Μοιράζετε τα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα και ισομοιράζετε τη μαρινάδα.
    Κλείνετε καλά τα αλουμινόχαρτα και τα τοποθετείτε σε γάστρα.
    Ψήνετε το φαγητό για 2 ώρες χωρίς να το ανοίξετε.